• Hvad sker der i fremtiden med den digitale udvikling og det enkelte menneske?
  • Hvordan får vi husket det etiske aspekt, når vi arbejder med kunstig intelligens?

Nogle af de spørgsmål vil vi sætte fokus på, når vi inviterer til dette spændende event om mennesker, teknologier og etik.

Møde blandt andre Rasmus Linnet fra TrendXplorer, som forudser fremtiden med AI. Kan de måske forudse en trend på eventet?

Mød Tina Dupont fra NTT Data Nordics, som skal snakke om 'Sådan etablerer banebrydende teknologi et nyt paradigme for kundeoplevelser'
Hvad ligger bag nye teknologiske trends som Profile Match Algorithms, Speech Analytics, Digital Humans og Robots and Emotions? Hvordan bruger man samtalerobotter og digitale sales clerks? Og får man noget ud af at bruge avatar clones og digitale influencere?

Mød også Sofie Hvitved fra Københavns Center for Fremtidsforskning. Sofie vil give os en helt særlig adgang til metaversets mange facetter. Hvad er metaverset, og hvordan kommer det til at påvirke os? Vi ved endnu ikke, hvordan Metaverset kommer til at se ud i fremtiden, men meget tyder på, at den digitale og fysiske virkelighed i højeres grad kommer til at smelte sammen. Hvad betyder det for vores forståelse af virkeligheden? Hvordan kommer til at påvirke os som mennesker, som samfund - og som virksomheder? Tag med ind i den virtuelle verden sammen med Sofie, som vil præsentere sit oplæg netop i metaverset.

Vi har også besøg af Jacob Busch, som vil være vores etiske kompas. Jacob er professor i etik og filosofi på Aarhus Universitet.

Ud over det vil I møde andre spændende mennesker, som vi løbende vil introducere.

Efter dette event får du ny viden, netværk og inspiration med dig hjem. Både noget du kan implementere i din virksomhed i morgen, nye samtaleemner til spisebordet - og forhåbentlig også et bredere syn på, hvad teknologi og ai både kan bruges til - men også allerede bruges til i dag.

Hele dagen pakkes lækkert sammen af tech influenceren Lisbeth Chawes og COO i AI Innovation House Michaela Andersen

No-Show fee for gratis deltagere - kr. 250,- + moms