Aktiviteter og events i AI Innovation House

Her finder du vores aktuelle aktiviteter og events, der er arrangeret af AI Innovation House eller husets virksomheder.

Tidligere events..

15/9-2022

Eksportsparring

Trade Council hjælper danske virksomheder med at starte eksport og udvide aktiviteterne til nye markeder. Det gør de bl.a. ved hjælp af skarpe indsigter og et stort internationalt netværk.
8/9-2022

Få indblik i hackernes verden

Bliv klogere på, hvordan den kriminelle underverden inden for IT er bygget op, og hør om udviklingen i det globale trusselsbillede.
6/9-2022

Eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park: Fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft

Hvordan får man som virksomhed fat i de allerbedste medarbejdere og hvordan fastholder man dem? Det sætter vi spot på sammen med foreningen work-live-stay.
1/9-2022

Meetup om innovation og vækst hos danske startups

Meetup om innovation og vækst hos danske startups – for iværksættere, klynger, erhvervsservice og alle andre i knudepunktet for ambitiøse, nye virksomheder og deres muligheder for professionel sparring
25/8-2022

Innovationsfestival 2022

Vi gentager succesen og afholder igen Innovationsfestival i DANDY Business Park. Over temaet ’Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst’ inviterer vi til en dag med fokus på Green Tech, Fødevarer, AI/Digitalisering og fremtidens bære­dygtige løsninger. Mix dit eget program af de mange oplæg, debatter, foredrag og udstillinger.
20/6-2022

SDU@AUTOMATICA 2022

Don’t miss out when SDU invites robot researchers and industry professionals on a cornucopia of a networking trip to the world’s largest robotics trade fair AUTOMATICA in Munich.
14/6-2022

Eksportsparring

Trade Council hjælper danske virksomheder med at starte eksport og udvide aktiviteterne til nye markeder. Det gør de bl.a. ved hjælp af skarpe indsigter og et stort internationalt netværk.
3/6-2022

Er du kunstig intelligent?

AI, kunstig intelligens, machine learning er begreber, vi møder og taler om og som vi alle måske har et billede af. Der er mange spørgsmål til begreberne, forståelser og praksis, som vi zoomer ind på under workshoppen
2/6-2022

Eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park: Modtagelse af kvalificeret arbejdskraft

Hvordan får man som virksomhed fat i de allerbedste medarbejdere og hvordan fastholder man dem? Det sætter vi spot på sammen med foreningen work-live-stay.
25/5-2022

TechTalk – GoHome – Fremtidens Arbejdsplads og Diversitet

UDSAT - ny dato kommer snart TechTalk - GoHome er et nyt netværkskoncept i AI Innovation House.  TechTalk - GoHome er et gå-hjem-møde på ca 2 timer, hvor vi stiller skarpt på et spændende og aktuelt tema efterfulgt at networking. Så KOM og møde dine naboer og få samtidig spændende ny viden om de trends og tendenser, vi ser inden for AI og Tech.
19/5-2022

Networking og Match messe

Nu har din virksomhed mulighed for at deltage i Networking - og match event i Dandy Business Park
3/5-2022

Skalering af Digitale Start Ups

Kom og hør om at skalere en digital startup, både udfordringerne og succeserne fra stifterne selv
27/4-2022

Praktik- og projektdag – SDU Odense

Det Tekniske Fakultet inviterer til praktik- og projektdag, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden fysisk for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.
7/4-2022

Eksklusivt for virksomheder i DANDY Business Park: Informationsmøde og netværksmøde om tiltrækning af arbejdskraft

Hvordan får man som virksomhed fat i de allerbedste medarbejdere og hvordan fastholder man dem? Det sætter vi spot på sammen med foreningen work-live-stay.
7/4-2022

B2B e-eksport – Kom og mød hele verden!

Er din virksomhed klar til at realisere eller optimere sin B2B e-eksport? Dét kan nemlig blive din virksomheds vej til vækst og international skalering! Vejle Erhverv, The Trade Council, Erhvervshusene, Dansk Industri og Dansk Erhverv inviterer til et spændende eksportarrangement.
30/3-2022

TechTalk – GoHome – Metaverse

TechTalk - GoHome er et nyt netværkskoncept i AI Innovation House.  TechTalk - GoHome er et gå-hjem-møde på ca 2 timer, hvor vi stiller skarpt på et spændende og aktuelt tema efterfulgt at networking. Så KOM og møde dine naboer og få samtidig spændende ny viden om de trends og tendenser, vi ser inden for AI og Tech.
7/12-2021

Show and tell – Art Tech Tuesday finale

Glæd dig til årets tiende og sidste Art Tech Tuesday. Som vores årsafslutning zoomer vi ind på nogle ekstraordinære – og aktuelle – eksempler på Art Tech kunst, der tackler flere af de mest centrale og udfordrende temaer, vi har berørt i årets løb. Mød Cecilie Falkenstrøm, Mikael Fock, Jacob Remin og Christiane Vejlø.
26/11-2021

Fredagsbar

Kom og drik en fredags øl med dine kollegaer og os andre fra AI huset 🙂
18/11-2021

Digital Torsdag: Digital First – The New Landscape

Ved denne Digital Torsdag besøger vi Georg Jensen Damask. Vi får en rundvisning ved CEO Peter Hulweg, som undervejs vil fortælle om Georg Jensen Damask nye forretningsmodel via processen Digital First - The New Landscape
17/11-2021

Fyraftensmøde om energiforbrug og CO2-udledning

Vejle Kommune har en målsætning om, at kommunens energiforbrug skal være reduceret med 70 procent i år 2030, og virksomhederne er en vigtig brik, hvis det skal lykkes. Kom og få et indblik i, hvad der skal til, hvis kommunen skal nå i mål med ambitionen.
16/11-2021

Digital Produktion 2021

Denne dag sætter vi spot på, hvordan specialiseret kunstig intelligens til fremstillingsindustrien kan gøre maskinparken og automatiseringen af produktionen mere intelligent – og mere konkurrencedygtig. Du vil som deltager få indblik i, hvad kunstig intelligens ift. produktion betyder, og hvilket potentiale det har for din produktion. Det får du gennem belysning af nyeste trends, gennem konkrete eksempler og genne...
9/11-2021

Forbered dig på den næste revolution!

Hvad betyder XR, AR og IoT for din virksomhed? Hør hvad Industri 4.0 betyder for din virksomhed. Der kommer forskellige spændende indlægsholder fra Aalborg Universitet, Microsoft, Synergy XR, Micro Technic og Cloud Agility.
4/11-2021

Sundhed, forebyggelse og tarme i topform

Gå ikke glip af dette top-aktuelle foredrag, hvor du bliver klogere på det igangværende paradigmeskifte fra reaktiv ’sick-care’ til proaktiv ’self-care’, når tre skarpe eksperter på området deler ud af deres enorme viden på området. 
2/11-2021

Curious Today – Partner Tomorrow

SDU inviterer to gange om året robotindustrien og andre, der er interesseret i deres arbejde ind til "Curious Today – Partner Tomorrow", hvor man kan hører om et nyt emne. Det er en blanding af præsentationer, laboratorieture og virksomhedsbesøg, kombineret med netværk og mulighed for at diskutere ideer til virksomheder, gør denne særlige begivenhed til en god måde at lære om vores forskning på, møde studeren...
2/11-2021

Art Tech Tuesday – En verden af forbindelser og modsætninger?

Hvilke forbindelser og relationer har vi skabt – og hvem gavner de? Og har det digitale altid en fysisk manifestation, konsekvens eller aftryk? Særligt (provokerende) kunst kan være med til at sætte tingene på spidsen og kickstarte en ekstremt vigtig dialog, om vores fælles fremtid og relationen mellem det fysiske og digitale. Mød Kristoffer Ørum, Cecilie Falkenstrøm og Jacob Busch i en debat med Christiane Vejl...
1/11-2021

AI og Sundhedsdata – yndlingsdrink eller sprængfarlig cocktail?

Hvordan bruges AI, data og andre digitale teknologier i forskellige sundhedsfaglige kontekster? Hvad er udfordringerne og potentialerne - og hvordan skabes innovation i krydsfeltet mellem det private og det offentlige? Eventet spækket med spændende indlægsholdere afholdes i et samarbejde mellem AI Innovation House og DigitalLead.
29/10-2021

Fredagsbar

Kom og drik en fredags øl med dine kollegaer og os andre fra AI huset 🙂
26/10-2021

Invitation til opstartsmøde: Klimapartnerskab Vejle Nord

Virksomheder i Vejle Nord er inviteret med til opstartsmødet for Klimapartnerskab Vejle Nord, hvor vi stiller skarpt på at finde løsninger på områdets og virksomhedernes aktuelle og fremtidige forsyningsbehov for at opnå klimaneutralitet i 2050.
8/10-2021

Workshop: Hvilke muligheder giver Blockchain din forretning?

Lær, hvilke muligheder blockchainløsninger kan give dig, og hvordan du integrerer dem for at understøtte din virksomhed. Formålet med dette kursus er at give deltagerne indsigt og forståelse for blockchain. Blockchain Economics for Business - kurset tilbydes af European Blockchain Center, Alexandra Institute, Concordium og IT University of Copenhagen.
5/10-2021

Art Tech Tuesday – Når sanserne går online og kunsten kan mærkes

Tiden som passivt publikum er ovre. Fremtidens high-tech kulturoplevelser kommer for at involvere dig, dine data og dine reaktioner for at skabe kunst du ikke troede var mulig. Vi kommer til at se kunstnere trække på en bred vifte af digitale pensler fra algoritmer og sensorer, til data og intelligente skærme. Gør dig klar til at mærke, smage, lytte, flytte, præge og deltage i din fremtidige kunst- og kulturoplevels...
5/10-2021

Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.
24/9-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

8/9-2021

Bootcamp: Digitale grønne forretningsmodeller

Vil du være med til at skabe løsninger og identificere jeres nye forretningsmuligheder, der understøtter den grønne omstilling? Har du lyst til at blive inspireret, dele viden og perspektiver? - Og er du nysgerrig på innovative digitale løsninger?
7/9-2021

Digitale fremtidsfortællinger: Sci-fi kunst og litteratur

Nogle har set - og ser stadig - lyst og optimistisk på fremtiden. Andre skitserer den mørk og dystopisk. Hvordan bliver den? Som Star Wars, Black Mirror, 1984 eller The Matrix? Kan vi forestille os den fremtid - og kommer fremtiden til at overgå fantasien?
27/8-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vinduet til den nye verden er åben for alle, der har lyst til at kigge med og engagere sig. Vi vil inspirere, involvere og invitere dig til at få ny viden og besøge vores hus, når der er Tech Talks, konferencer og seminarer. Følg med her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.