Aktiviteter og events i AI Innovation House

Her finder du vores aktuelle aktiviteter og events, der er arrangeret af AI Innovation House eller husets virksomheder.

29/10-2021

Fredagsbar

Kom og drik en fredags øl med dine kollegaer og os andre fra AI huset 🙂
1/11-2021

AI og Sundhedsdata – yndlingsdrink eller sprængfarlig cocktail?

Hvordan bruges AI, data og andre digitale teknologier i forskellige sundhedsfaglige kontekster? Hvad er udfordringerne og potentialerne - og hvordan skabes innovation i krydsfeltet mellem det private og det offentlige? Eventet spækket med spændende indlægsholdere afholdes i et samarbejde mellem AI Innovation House og DigitalLead.
2/11-2021

Art Tech Tuesday – En verden af forbindelser og modsætninger?

Hvilke forbindelser og relationer har vi skabt – og hvem gavner de? Og har det digitale altid en fysisk manifestation, konsekvens eller aftryk? Særligt (provokerende) kunst kan være med til at sætte tingene på spidsen og kickstarte en ekstremt vigtig dialog, om vores fælles fremtid og relationen mellem det fysiske og digitale. Mød Kristoffer Ørum, Cecilie Falkenstrøm og Jacob Busch i en debat med Christiane Vejl...
2/11-2021

Curious Today – Partner Tomorrow

SDU inviterer to gange om året robotindustrien og andre, der er interesseret i deres arbejde ind til "Curious Today – Partner Tomorrow", hvor man kan hører om et nyt emne. Det er en blanding af præsentationer, laboratorieture og virksomhedsbesøg, kombineret med netværk og mulighed for at diskutere ideer til virksomheder, gør denne særlige begivenhed til en god måde at lære om vores forskning på, møde studeren...
9/11-2021

Forbered dig på den næste revolution!

Hvad betyder XR, AR og IoT for din virksomhed? Hør hvad Industri 4.0 betyder for din virksomhed. Der kommer forskellige spændende indlægsholder fra Aalborg Universitet, Microsoft, Synergy XR, Micro Technic og Cloud Agility.
16/11-2021

Digital Produktion 2021

Denne dag sætter vi spot på, hvordan specialiseret kunstig intelligens til fremstillingsindustrien kan gøre maskinparken og automatiseringen af produktionen mere intelligent – og mere konkurrencedygtig. Du vil som deltager få indblik i, hvad kunstig intelligens ift. produktion betyder, og hvilket potentiale det har for din produktion. Det får du gennem belysning af nyeste trends, gennem konkrete eksempler og genne...
18/11-2021

Digital Torsdag: Digital First – The New Landscape – 2021-2022

Ved denne Digital Torsdag besøger vi Georg Jensen Damask. Vi får en rundvisning ved CEO Peter Hulweg, som undervejs vil fortælle om Georg Jensen Damask nye forretningsmodel via processen Digital First - The New Landscape
26/11-2021

Når netværk gør forskellen

Kom og vær med til et inspirerende og involverende foredrag med Susie Lynge fra Netværksakademiet. Her vises vejen til, hvordan du når dine drømme og mål hurtigere og bedre gennem et stærkt og værdifuldt netværk. Her skal lyttes og vi skal også være aktive og øve os. Hver enkelt deltager får konkrete værktøjer, som kan bruges i hverdagen – uanset jobfunktion. Samtidig netværker vi på tværs af parken og ...

Tidligere events

8/10-2021

Workshop: Hvilke muligheder giver Blockchain din forretning?

Lær, hvilke muligheder blockchainløsninger kan give dig, og hvordan du integrerer dem for at understøtte din virksomhed. Formålet med dette kursus er at give deltagerne indsigt og forståelse for blockchain. Blockchain Economics for Business - kurset tilbydes af European Blockchain Center, Alexandra Institute, Concordium og IT University of Copenhagen.
5/10-2021

Art Tech Tuesday – Når sanserne går online og kunsten kan mærkes

Tiden som passivt publikum er ovre. Fremtidens high-tech kulturoplevelser kommer for at involvere dig, dine data og dine reaktioner for at skabe kunst du ikke troede var mulig. Vi kommer til at se kunstnere trække på en bred vifte af digitale pensler fra algoritmer og sensorer, til data og intelligente skærme. Gør dig klar til at mærke, smage, lytte, flytte, præge og deltage i din fremtidige kunst- og kulturoplevels...
5/10-2021

Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.
24/9-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

8/9-2021

Bootcamp: Digitale grønne forretningsmodeller

Vil du være med til at skabe løsninger og identificere jeres nye forretningsmuligheder, der understøtter den grønne omstilling? Har du lyst til at blive inspireret, dele viden og perspektiver? - Og er du nysgerrig på innovative digitale løsninger?
7/9-2021

Digitale fremtidsfortællinger: Sci-fi kunst og litteratur

Nogle har set - og ser stadig - lyst og optimistisk på fremtiden. Andre skitserer den mørk og dystopisk. Hvordan bliver den? Som Star Wars, Black Mirror, 1984 eller The Matrix? Kan vi forestille os den fremtid - og kommer fremtiden til at overgå fantasien?
27/8-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden.
18/8-2021

Netværksmøde: Virtual reality i HR-indsatsen – Work Live Stay

Virtual reality er ikke kun noget med gaming og vilde flyveture med store briller på. Det er også et nyt værktøj, der kan være med til at revolutionere HR-arbejdet og styrke employer brandet.
6/7-2021

Human & Tech: Kreativ par-dans eller magtkamp?

Samspillet og sammensmeltningen mellem menneske og maskine er i fokus. Hvornår bruger vi værktøjet og hvornår er vi værktøjet? Er maskiner og algoritmer os overlegne – eller kan vi mennesker noget særligt? Er der udsigt til store magtkampe eller tættere og tættere kreativ par-dans? Vi kaster os over både de kreative potentialer og de reelle begrænsninger. Samtidig diskuterer vi menneskelig kontra algoritmisk...
25/6-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

Endeligt kan vi sammen mødes over en øl og vende hvordan vi skaber en bedre verden med kunstig intelligens. Og hvad weekenden byder. Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden. Her vil vi slå baren ud, skrue op for musikken og sørge for at øllene er kolde. Alle lejere, partnere og AI legekammerater af huset er mere end velkomne.  Vi overholder selvfølgeligt Corona retningslinjerne.
24/6-2021

Grøn omstilling – et nyt forretningspotentiale

Mediegruppen inviterer til gå-hjem-mødet "Grøn omstilling er ikke bare ord. Det er handlinger, der ændrer og udvikler din forretning." Hør GRAKOMs direktør, Thomas Torp, fortælle om, hvordan en ansvarlighedskampagne ændrede GRAKOMs mandat og har givet foreningen en helt ny fortælling. Så det som begyndte med en kamp for papir og tryksager – endte et helt andet sted.
17/6-2021

Digital Torsdag: Radikal innovation i Stibo Accelerator

Fællesnævneren har været spændende digitale teknologier og data i enorme mængder, og innovationsprojekternes resultaterne taler for sig selv: ”Vi får en retning for ny teknologi ude i horisonten, som hjælper os med at prioritere vores handlinger i dag. Det skaber værdi for både de studerende, vores kunder og for os i Stibo,” udtaler Karsten Dehler, Direktør i Stibo. På dette netværksmøde fortæller Karste...
8/6-2021

Netværksgruppe for Green Tech: Cirkulær økonomi – Kickoff-møde

Digital Lead er klar med et nyt fokus-netværk. Teamet er "Green Tech - Cirkulær Økonomi". Vær med i en eksklusiv netværksgruppe, der som udgangspunkt mødes fire gange årligt. Første møde er i AI Innovation House.
2/6-2021

Ejer du fortællingen, ejer du fremtiden

Velkommen til mediegruppens banebrydende Gå-hjem-møde, hvor du får internationale perspektiver og heftige indspark til din rolle som kommunikations- og markedsføringsansvarlig i fremtidens fællesskaber.
1/6-2021

Art Tech Tuesday – Krypto-kunst og digital tech-kultur

Nogen synes det tegner lyst og hylder mangfoldigheden og teknologiens potentialer – andre ser bekymret på og forstår ingenting. Hvad er op og ned – og hvad vil ske, når støvet har lagt sig? Måske varsler det en ny æra for kreative kunstnere og digitale købmænd – og oplevet mer-værdi og sikkerhed for brugerne? Følg med og hør tre skarpe hoveder debattere, så vi alle bliver klogere.
28/5-2021

Fredagsbar i AI Innovation House

Endeligt kan vi sammen mødes over en øl og vende hvordan vi skaber en bedre verden med kunstig intelligens. Og hvad weekenden byder. Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden. Her vil vi slå baren ud, skrue op for musikken og sørge for at øllene er kolde. Alle lejere, partnere og AI legekammerater af huset er mere end velkomne.  Vi overholder selvfølgeligt Corona retningslinjerne.
7/5-2021

Grand opening – AI Innovation House

Vær med til at åbne Danmarks nye digitale fyrtårn – AI Innovation House. Vi samler erhvervsliv, politikere og forskere for at diskutere, hvorfor der er behov for et digitalt fyrtårn og så endda i Vejle. Deltag i fire online talks fyldt med spændende mennesker, dialog og masser af AI.
21/4-2021

Curious Today – Partner Tomorrow

AI Innovation House is a proud partner of the SDU event called Curious Today - Partner Tomorrow. Come join the event 'Simulation' on April 21st and meet the robot industry close up.
8/4-2021

Data er forudsætningen for innovation

Malene Østergaard, COO i AI Innovation House og Jørgen Andersen, CEO i DANDY Business Parik er inviteret med, når Atea Live byder velkommen til en lang række oplægsholdere, der har praktisk erfaring med at digitalisere den analoge verden.
6/4-2021

Art Tech Tuesday – Mig og min digitale tvilling

Mød Mads Troelsgaard, CEO og Partner i Unity Studios - Martine Jarlgaard, kunstner og teknologisk frontløber i krydsfeltet mellem bæredygtighed, teknologi, mode og kunst samt Lars Gustav Lindstrøm Lindhardt, teolog og sognepræst.
18/3-2021

Sådan kommer din virksomhed i gang med 5G

Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan komme videre med 5G/IoT, uanset om din virksomhed allerede har en høj parathed eller stadig er i det undersøgende stadie.
18/3-2021

Digital Torsdag: Fra Start-up til Scale-up med Many Digital

Hør om den fantastiske rejse som Many Digital har været på siden den første kunde blev signet i 2017 og til nu, hvor Many Digital står overfor en potentiel global skalering af deres løsning.
17/3-2021

Online erhvervsbriefing – Digitalisering som driver

Når der næste gang er erhvervsbriefing fra borgmesterkontoret, er det vores Malene, der har fået taletid og lov til at fortælle om de mange spændende ting, der sker og skal ske i AI Innovation House.
2/3-2021

Art Tech Tuesday – Artificial Intelligence & New Gen Art

Mød Jacob Knobel, Cecilie Waagner Falkenstrøm og Karen Grøn, der giver os hvert sit blik på dagens tema. AI & Next Gen Art, Deep Fakes og Deep Learning.
2/2-2021

Art Tech Tuesday – Performance & Robotter

Kan robotter vise følelser og indgå i kunstneriske sammenhænge? Kan de interagere socialt, performe og underholde – og er det i givet fald kunst?
27/1-2021

Brug af data ift. bæredygtig omstilling i kommunerne

IT-Branchen, Vejle Kommune og AI Innovation House inviterer til inspiration til bedre brug af data i processen med at mindske energiforbrug og med at ændre transportvaner.
21/1-2021

Sådan kan vi være med til at sikre balance i fremtidens elsystem

Hør et bud på det - til vores månedlige netværksmøde Digital torsdag i samarbejde med Digital Lead.
5/1-2021

Art Tech Tuesday

Har robotter følelser? Er kunst skabt gennem kunstig intelligens overhovedet kunst? Kan ny teknologi gøre kunst og kultur mere tilgængelig?
10/12-2020

Online iværksætter-event

Har du en drøm om at blive it/tech-iværksætter – eller er du allerede igang? Tilmeld dig dette online webinar og hør mere om det nye AI/tech-iværksættermiljø i AI Innovation House og bliv klogere på, hvordan du kan blive en del af det.
18/11-2020

BusinessTech Event: IT og bæredygtighed

Virtuel konference afholdes i samarbejde med Computerworld Events, it-forum og Brians Business
12/11-2020

Webinar: Find de lavest hængende digitale frugter i din virksomhed

Hør hvordan du kan få 20 timers gratis rådgivning - og få afdækket dine digitale potentialer.
15/9-2020

IBM Data & AI Digital den 15. september

Har du lyst til at vide mere om, hvad der rør sig i Data & AI området – så deltag i IBM Data & AI Digital den 15. september. AI Innovation House er med sammen med Danske Bank.
3/9-2020

Tech, der tæller i byggeriet

DI Byg, DI Digital og AI Innovation House inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på tech, der tæller i byggeriet
25/5-2020

Online seminar om Blockchain i Fødevareindustrien

Seminaret afholdes i samarbejde med DTU, Industriens Fond, Food Innovation House m.fl.
5/5-2020

Webinar – IT og teknologi som driver for den grønne omstilling

Webinaret afholdes den 5. maj kl. 15.00-16.00 i samarbejde med it-forum og Computerworld Events.
16/4-2020

Brug data, AI og machine learning med den rigtige arkitektur

Brug data, AI og machine learning med den rigtige arkitektur
21/1-2020

Brug data og AI til bedre og mere effektiv kundebetjening

Få en introduktion i øjenhøjde til AI samt praktisk inspiration til, hvordan du kommer i gang.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vinduet til den nye verden er åben for alle, der har lyst til at kigge med og engagere sig. Vi vil inspirere, involvere og invitere dig til at få ny viden og besøge vores hus, når der er Tech Talks, konferencer og seminarer. Følg med her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.