Aktiviteter og events i AI Innovation House

Her finder du vores aktuelle aktiviteter og events, der er arrangeret af AI Innovation House eller husets virksomheder.

27
AUG

Fredagsbar i AI Innovation House

Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden. Her vil vi slå baren ud, skrue op for musikken og sørge for at øllene er kolde.
02
SEP

AI og Sundhedsdata – yndlingsdrink eller sprængfarlig cocktail?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.
07
SEP

Digitale fremtidsfortællinger: Sci-fi kunst og litteratur

Nogle har set - og ser stadig - lyst og optimistisk på fremtiden. Andre skitserer den mørk og dystopisk. Hvordan bliver den? Som Star Wars, Black Mirror, 1984 eller The Matrix? Kan vi forestille os den fremtid - og kommer fremtiden til at overgå fantasien?
08
SEP

Bootcamp: Digitale grønne forretningsmodeller

Vil du være med til at skabe løsninger og identificere jeres nye forretningsmuligheder, der understøtter den grønne omstilling? Har du lyst til at blive inspireret, dele viden og perspektiver? - Og er du nysgerrig på innovative digitale løsninger?
16
SEP

Digital Torsdag: Radikal innovation i Stibo Accelerator

Siden 2014 har Stibo Accelerator inviteret studerende inden for til at samarbejde med partnere og kunder omkring radikal innovation. I denne sæson rundede de endnu en milepæl med +200 studerende, fordelt på +100 innovationsprojekter.
05
OKT

Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.
18
NOV

Digital Torsdag: Digital First – The New Landscape – 2021-2022

Ved denne Digital Torsdag besøger vi Georg Jensen Damask. Vi får en rundvisning ved CEO Peter Hulweg, som undervejs vil fortælle om Georg Jensen Damask nye forretningsmodel via processen Digital First - The New Landscape

Tidligere events

06
JUL

Human & Tech: Kreativ par-dans eller magtkamp?

Samspillet og sammensmeltningen mellem menneske og maskine er i fokus. Hvornår bruger vi værktøjet og hvornår er vi værktøjet? Er maskiner og algoritmer os overlegne – eller kan vi mennesker noget særligt? Er der udsigt til store magtkampe eller tættere og tættere kreativ par-dans? Vi kaster os over både de kreative potentialer og de reelle begrænsninger. Samtidig diskuterer vi menneskelig kontra algoritmisk kreativitet, hvorfor det er fedt at være ’kentaur’ og vigtigheden af social intelligens! De inspirerende talere og debattører er denne gang: Peter Svarre, Thomas Bolander, Andreas Refsgaard og som altid er Art Tech Tuesday professionelt styret af Christiane Vejlø
25
JUN

Fredagsbar i AI Innovation House

Endeligt kan vi sammen mødes over en øl og vende hvordan vi skaber en bedre verden med kunstig intelligens. Og hvad weekenden byder. Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden. Her vil vi slå baren ud, skrue op for musikken og sørge for at øllene er kolde. Alle lejere, partnere og AI legekammerater af huset er mere end velkomne.  Vi overholder selvfølgeligt Corona retningslinjerne.
24
JUN

Grøn omstilling – et nyt forretningspotentiale

Mediegruppen inviterer til gå-hjem-mødet "Grøn omstilling er ikke bare ord. Det er handlinger, der ændrer og udvikler din forretning." Hør GRAKOMs direktør, Thomas Torp, fortælle om, hvordan en ansvarlighedskampagne ændrede GRAKOMs mandat og har givet foreningen en helt ny fortælling. Så det som begyndte med en kamp for papir og tryksager – endte et helt andet sted.
17
JUN

Digital Torsdag: Radikal innovation i Stibo Accelerator

Fællesnævneren har været spændende digitale teknologier og data i enorme mængder, og innovationsprojekternes resultaterne taler for sig selv: ”Vi får en retning for ny teknologi ude i horisonten, som hjælper os med at prioritere vores handlinger i dag. Det skaber værdi for både de studerende, vores kunder og for os i Stibo,” udtaler Karsten Dehler, Direktør i Stibo. På dette netværksmøde fortæller Karsten om Acceleratoren, dens samarbejdsmodeller, hvordan du selv kan omfavne radikal innovation og bevæge dig lidt væk fra ”komfortzonen” – alt sammen krydret med spændende, inspirerende og konkrete projekter.
08
JUN

Netværksgruppe for Green Tech: Cirkulær økonomi – Kickoff-møde

Digital Lead er klar med et nyt fokus-netværk. Teamet er "Green Tech - Cirkulær Økonomi". Vær med i en eksklusiv netværksgruppe, der som udgangspunkt mødes fire gange årligt. Første møde er i AI Innovation House.
02
JUN

Ejer du fortællingen, ejer du fremtiden

Velkommen til mediegruppens banebrydende Gå-hjem-møde, hvor du får internationale perspektiver og heftige indspark til din rolle som kommunikations- og markedsføringsansvarlig i fremtidens fællesskaber.
01
JUN

Art Tech Tuesday – Krypto-kunst og digital tech-kultur

Nogen synes det tegner lyst og hylder mangfoldigheden og teknologiens potentialer – andre ser bekymret på og forstår ingenting. Hvad er op og ned – og hvad vil ske, når støvet har lagt sig? Måske varsler det en ny æra for kreative kunstnere og digitale købmænd – og oplevet mer-værdi og sikkerhed for brugerne? Følg med og hør tre skarpe hoveder debattere, så vi alle bliver klogere.
28
MAJ

Fredagsbar i AI Innovation House

Endeligt kan vi sammen mødes over en øl og vende hvordan vi skaber en bedre verden med kunstig intelligens. Og hvad weekenden byder. Vi holder fredagsbar sidste fredag i måneden. Her vil vi slå baren ud, skrue op for musikken og sørge for at øllene er kolde. Alle lejere, partnere og AI legekammerater af huset er mere end velkomne.  Vi overholder selvfølgeligt Corona retningslinjerne.
07
MAJ

Grand opening – AI Innovation House

Vær med til at åbne Danmarks nye digitale fyrtårn – AI Innovation House. Vi samler erhvervsliv, politikere og forskere for at diskutere, hvorfor der er behov for et digitalt fyrtårn og så endda i Vejle. Deltag i fire online talks fyldt med spændende mennesker, dialog og masser af AI.
21
APR

Curious Today – Partner Tomorrow

AI Innovation House is a proud partner of the SDU event called Curious Today - Partner Tomorrow. Come join the event 'Simulation' on April 21st and meet the robot industry close up.
08
APR

Data er forudsætningen for innovation

Malene Østergaard, COO i AI Innovation House og Jørgen Andersen, CEO i DANDY Business Parik er inviteret med, når Atea Live byder velkommen til en lang række oplægsholdere, der har praktisk erfaring med at digitalisere den analoge verden.
06
APR

Art Tech Tuesday – Mig og min digitale tvilling

Mød Mads Troelsgaard, CEO og Partner i Unity Studios - Martine Jarlgaard, kunstner og teknologisk frontløber i krydsfeltet mellem bæredygtighed, teknologi, mode og kunst samt Lars Gustav Lindstrøm Lindhardt, teolog og sognepræst.
18
MAR

Sådan kommer din virksomhed i gang med 5G

Deltag i dette webinar og bliv klogere på, hvordan du kan komme videre med 5G/IoT, uanset om din virksomhed allerede har en høj parathed eller stadig er i det undersøgende stadie.
18
MAR

Digital Torsdag: Fra Start-up til Scale-up med Many Digital

Hør om den fantastiske rejse som Many Digital har været på siden den første kunde blev signet i 2017 og til nu, hvor Many Digital står overfor en potentiel global skalering af deres løsning.
17
MAR

Online erhvervsbriefing – Digitalisering som driver

Når der næste gang er erhvervsbriefing fra borgmesterkontoret, er det vores Malene, der har fået taletid og lov til at fortælle om de mange spændende ting, der sker og skal ske i AI Innovation House.
02
MAR

Art Tech Tuesday – Artificial Intelligence & New Gen Art

Mød Jacob Knobel, Cecilie Waagner Falkenstrøm og Karen Grøn, der giver os hvert sit blik på dagens tema. AI & Next Gen Art, Deep Fakes og Deep Learning.
02
FEB

Art Tech Tuesday – Performance & Robotter

Kan robotter vise følelser og indgå i kunstneriske sammenhænge? Kan de interagere socialt, performe og underholde – og er det i givet fald kunst?
27
JAN

Brug af data ift. bæredygtig omstilling i kommunerne

IT-Branchen, Vejle Kommune og AI Innovation House inviterer til inspiration til bedre brug af data i processen med at mindske energiforbrug og med at ændre transportvaner.
21
JAN

Sådan kan vi være med til at sikre balance i fremtidens elsystem

Hør et bud på det - til vores månedlige netværksmøde Digital torsdag i samarbejde med Digital Lead.
05
JAN

Art Tech Tuesday

Har robotter følelser? Er kunst skabt gennem kunstig intelligens overhovedet kunst? Kan ny teknologi gøre kunst og kultur mere tilgængelig?
10
DEC

Online iværksætter-event

Har du en drøm om at blive it/tech-iværksætter – eller er du allerede igang? Tilmeld dig dette online webinar og hør mere om det nye AI/tech-iværksættermiljø i AI Innovation House og bliv klogere på, hvordan du kan blive en del af det.
18
NOV

BusinessTech Event: IT og bæredygtighed

Virtuel konference afholdes i samarbejde med Computerworld Events, it-forum og Brians Business
12
NOV

Webinar: Find de lavest hængende digitale frugter i din virksomhed

Hør hvordan du kan få 20 timers gratis rådgivning - og få afdækket dine digitale potentialer.
15
SEP

IBM Data & AI Digital den 15. september

Har du lyst til at vide mere om, hvad der rør sig i Data & AI området – så deltag i IBM Data & AI Digital den 15. september. AI Innovation House er med sammen med Danske Bank.
03
SEP

Tech, der tæller i byggeriet

DI Byg, DI Digital og AI Innovation House inviterer til en spændende eftermiddag med fokus på tech, der tæller i byggeriet
25
MAJ

Online seminar om Blockchain i Fødevareindustrien

Seminaret afholdes i samarbejde med DTU, Industriens Fond, Food Innovation House m.fl.
05
MAJ

Webinar – IT og teknologi som driver for den grønne omstilling

Webinaret afholdes den 5. maj kl. 15.00-16.00 i samarbejde med it-forum og Computerworld Events.
16
APR

Brug data, AI og machine learning med den rigtige arkitektur

Brug data, AI og machine learning med den rigtige arkitektur
21
JAN

Brug data og AI til bedre og mere effektiv kundebetjening

Få en introduktion i øjenhøjde til AI samt praktisk inspiration til, hvordan du kommer i gang.