Bliv en del af huset

Huset tilbyder en række innovative faciliteter og arrangerer spændende events, foredrag, udstillinger samt efter- og videreuddannelse inden for digitalisering og kunstig intelligens.

Huset bygger på Triple Helix-modellen, som betyder at virksomheder, myndigheder samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner samarbejder og vidensdeler på tværs og skaber de bedste vilkår for vækst og jobskabelse. Målet er at få specialiseret viden omsat til nye bæredygtige koncepter, forretningsmodeller, systemer og produkter.

Bliv en del af huset?

 

Partner
Det er muligt at indgå i et partnerskab for brug af husets faciliteter, aktiviteter og projekter. Læs mere om mulighederne her.

Lejer
Man kan også vælge at bo her. Som lejer i huset får du et moderne kontor tilpasset din virksomheds behov samt mulighed for at bruge husets mange faciliteter, deltage i husets aktiviteter og projekter og være en del af et større netværk. Læs mere om mulighederne her.

Iværksætter
AI Innovation House har et stort iværksætterområde, hvor start-ups, spinoff fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere kan blive en del af et stærkt økosystem. Læs mere om mulighederne her.

Vil du være en del af huset?
Kontakt Michaela Andersen og få en snak om mulighederne.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vinduet til den nye verden er åben for alle, der har lyst til at kigge med og engagere sig. Vi vil inspirere, involvere og invitere dig til at få ny viden og besøge vores hus, når der er Tech Talks, konferencer og seminarer. Følg med her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.