Bliv en del af huset

AI Innovation House står klar primo 2021. Allerede nu er 75 procent af huset udlejet til små- og mellemstore it-virksomheder. Skal din virksomhed være med, er der stadig mulighed for at leje et lokale, blive partner eller være en del af iværksættermiljøet.

Huset tilbyder en række innovative faciliteter og arrangerer spændende events, foredrag, udstillinger samt efter- og videreuddannelse inden for digitalisering og kunstig intelligens. Huset bygger på Triple Helix-modellen, som betyder at virksomheder, myndigheder samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner samarbejder og vidensdeler på tværs og skaber de bedste vilkår for vækst og jobskabelse. Målet er at få specialiseret viden omsat til nye bæredygtige koncepter, forretningsmodeller, systemer og produkter.

Hvem er en del af huset?

Partner

Det er muligt at indgå i et partnerskab for brug af husets faciliteter, aktiviteter og projekter. Læs mere om mulighederne her.

Lejer

Man kan også vælge at bo her. Som lejer i huset får du et moderne kontor tilpasset din virksomheds behov samt mulighed for at bruge husets mange faciliteter, deltage i husets aktiviteter og projekter og være en del af et større netværk. Læs mere om mulighederne her.

Iværksætter

AI Innovation House har et stort iværksætterområde, hvor start-ups, spinoff fra universiteter, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere kan blive en del af et stærkt økosystem. Læs mere om mulighederne her.

Vil du være en del af huset?

Kontakt Malene Østergaard og få en snak om mulighederne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vinduet til den nye verden er åben for alle, der har lyst til at kigge med og engagere sig. Vi vil altid gerne inspirere, involvere og invitere til at få ny viden og komme i vores hus, når der er Tech Talks, kurser og seminarer. Følg med her.