Partnerskabsmuligheder

Hele huset bygger på stærke partnerskaber. Her er virksomheder, myndigheder, interesseorganisationer samt uddannelses- og vidensinstitutioner en del af husets hverdag, DNA og udvikling.

Det betyder, at du og din virksomhed kan være med gennem en af vores modeller for partnerskab. Det kræver ikke, at du bor hos os 24/7. Du kan være med og bruge AI Innovation House som platform, satellit eller decentral arbejdsplads. Uanset om du vælger en stor eller lille partnerskabspakke, vil du altid være en del af huset på lige fod med de fast tilknyttede lejere og partnere. Deltag i aktiviteter, events, forretningsudvikling, inspirationsrejser m.m. og bidrag med din viden, indsigt og erfaring for synergi og fælles vækst.

Vi har skabt en række forskellige partnerskabsmodeller, som er skalerbare og fleksible.

 

Læs om vores partnerskabsaftaler her

Læs mere om faciliteterne her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vinduet til den nye verden er åben for alle, der har lyst til at kigge med og engagere sig. Vi vil inspirere, involvere og invitere dig til at få ny viden og besøge vores hus, når der er Tech Talks, konferencer og seminarer. Følg med her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.