16 december 2020

Art Tech Tuesday

Vi har en vision om at åbne en verden, hvor adgangen til at skabe og forbruge kunst og kultur gennem digitale muligheder og kunstig intelligens er let, legende og ligetil.

Teknologien udvikler sig hurtigt, og det giver nye muligheder – både i kultur- og erhvervsliv. Derfor er Vejle Musikteater, Vejle Museerne, Vejle Kommune og AI Innovation House gået sammen om at udforske mulighederne i mødet mellem kunst, kultur, det digitale og kunstig intelligens. Det sker i et nyt debatformat: Art Tech Tuesdays.

Med Art Tech Tuesday ønsker vi at fremme en bevægelse, som er åben, nysgerrig og spørgende, hvor det ikke handler om at finde løsninger og svar, men om at gøre verden større.

Hver gang vil vi invitere en person med en særlig vinkel på e-art, som kan åbne vores øjne for nye muligheder, nye udfordringer og nye perspektiver. Det handler om at skabe en dialog, der bevæger sig i krydsfeltet mellem erhverv, kultur og etik og i samspillet mellem disse.

Christiane Vejlø, der er digital trendanalytiker, radiovært og foredragsholder med ekspertise i teknologi og den digitale fremtid, vil være fast tilknyttet facilitator.

Læs om idéen her