Til kalender
Få en introduktion i øjenhøjde til AI samt praktisk inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Brug data og AI til bedre og mere effektiv kundebetjening

Alle taler om “data som den nye olie eller guld i erhvervslivet”, men hvordan skaber du værdi i praksis, og hvordan får du værdi ud af de data du allerede har til rådighed?

Datadrevne virksomheder er mere profitable og skaber mere vækst, når de forstår at sætte deres data i spil på en ny måde. Ikke bare til intern optimering, men fx også til udvikling af nye services, som giver nye måder at tjene penge på og fx højne kundebetjeningen på.

På vores formiddagsmøde, får du input og praktiske eksempler, hvordan du kan udnytte de digitale muligheder og komme med på en datadreven rejse. Du får indsigt i:

  • Hvad er forskellen på BI og AI – helt enkelt?
  • Hvordan omsætter du data til brugbar kommerciel værdi?
  • Hvordan identificerer du et eller flere nøgleområder, hvor fordelene ved at digitalisere er indlysende?

Skriv dig på ventelisten her – der er udsolgt, og hvis der kommer afbud, får du direkte besked om ledige pladser.

Program

8.30 Ankomst, registrering og morgenkaffe

8.45 Velkommen v/ Karsten Dehler, CCO, IT-Forum

8.50 Introduktion til Brug data og AI til bedre og mere effektiv kundebetjening v/ Carsten Brock, Data & Analytics Lead, Pedab Danmark

9.00 Fra BI til AI v/ Peter Max Faber, team lead Analytics, Advectas En pædagogisk gennemgang af hvordan du går fra BI til AI, og hvorfor gøre det nu? Hvilken indvirkning har AI på en traditionel BI-løsning, og hvilke vigtige aspekter skal du overveje? Hør om en konkret case og hvordan du kommer i gang.

9.30 Mød den stemmestyrede digitale assistent ”Sherlock”. v/ Johan Francisco Cordoba-Carstensen, UX-konsulent, Mjølner Informatics Sherlock er et ”voice interface”, der muliggør håndfri interaktion med din applikation. Du kan bruge den på farten til at sikre data ved hjælp af stemme-til-tekst eller til at præsentere relevante data ved hjælp af stemmeaktivering.

10.00 Kort pause

10.10 Mød Mia, det første digitale menneske i dansk detail v/ Charlotte Lindegaard Petersen, professional, innovation & teknologi, itelligence Hvordan ser fremtiden for kundeoplevelser ud? Vi er inde i en ny æra, hvor både vores fysiske og digitale købsoplevelser ændrer sig, og en ny spiller på banen er Digital Humans. Til denne præsentation kan du opleve Mia, det første digitale menneske i dansk detail, som er baseret på forskellige teknologier under AI viften.

10.40 Introduktion til #DataForBusiness v/ Carsten Brock, Data & Analytics Lead, Pedab Danmark

#DataForBusiness, som Dansk Industri, CBS og Alexandra Instituttet er de bærende kræfter bag, hjælper dig med at kortlægge hvilke kompetencer, processer og kulturelle elementer af datarejsen I har på plads i forhold til en Best Practice. Med den indsigt ved du hvor der skal sættes ind for at lykkes med brug af data i din forretningsudvikling.

11.00 Netværk – kig nærmere på løsningerne og få eventuelt en demo


Tilmeld eventvar exampleCallback=function(){console.log(“Order complete!”)};window.EBWidgets.createWidget({widgetType:”checkout”,eventId:”90314213243″,modal:!0,modalTriggerElementId:”eventbrite-widget-modal-trigger-90314213243″,onOrderComplete:exampleCallback});