19 juni 2020

Mød BZIMPLE – en af iværksættervirksomhederne, der allerede har kontor i de lokaler, hvor AI Innovation House bor, indtil det nye hus står klar

BZIMPLE er specialiseret i optimering af demand planning, forecasting og replenishmentprocesser for primært modebrands via deres software FashionBoard. FashionBoard er udviklet af IT-firmaet Millers, som er en nær samarbejdspartner, der også har til huse i AI Innovation House.

FashionBoard blev lanceret i 2017 og det bruges allerede nu af alle brands i BESTSELLER, hummel, JBS og Søstrene Grene. Der bliver forecastet og planlagt ordrer på 80.000 varenumre og der købes årligt ca. 100 millioner stykker tøj via systemet. BZIMPLE’s mission er at hjælpe med at skabe en agil supply chain med simple processer og IT-systemer.

”Vi har ønsket at skabe en brugervenlig platform, der sikrer gennemsigtighed, enkelthed og hastighed for indkøberne i de enkelte brands, men samtidig udnytter den store mængde data der findes, til at give brugeren de bedste indkøbsanbefalinger. Fra tidligere jobs har vi en indgående viden om processer og organisation, som vi bruger til at hjælpe vores kunder med at optimere deres indkøb.

Vi glæder os til at flytte ind i AI Innovation House og har store forventninger til, at den viden der bliver samlet der, kan hjælpe os med at løfte brugen af kunstig intelligens i vores platform til gavn for vores kunder”, siger Thomas Frahm, CEO i BZIMPLE.