27 januar 2021

Mød Cloud Agility A/S, der flytter ind i AI Innovation House

Cloud Agility A/S er et nyt ERP-Konsulenthus stiftet i sommeren 2020. På et halvt år er Cloud Agility vokset fra nul til 23 yderst kompetente kollegaer. På trods af Cloud Agilitys unge alder er sammensætningen af kollegastaben meget alsidig.

”Vores sammensætning af kollegaer gør, at vi har en uformel tone mellem hinanden. Fordi vi kender hinanden på kryds og tværs og nogle af os tidligere har arbejdet sammen i mange år, kender vi i bund og grund hinanden rigtig godt.” – Martin Drud Nielsen, Partner.

Cloud Agilitys ekspertise er alt indenfor Microsoft Dynamics 365 applikationer, power platformen og Azure. Opstarten af Cloud Agility er gået forrygende, fra én lokation i Danmark til nu fire lokationer i Odense, Ballerup, Thisted og Vejle samt en udviklingsafdeling i Indien. Men planerne om flere lokationer stopper ikke her, da der hele tiden bliver tænkt i udvikling og innovation hos Cloud Agility. Målet er at være den foretrukne rådgivende virksomhed indenfor Microsoft Dynamics 365. Derfor ser Cloud Agility også meget frem til at flytte ind i de nye lokaler.

”Vi har hos Cloud Agility en innovativ tilgang til vores arbejde og derfor ser vi også store muligheder for vækst, vidensdeling og samarbejde ved at flytte ind i et innovativt miljø som vi ser i AI Innovation House.” – Torben Udengaard, Partner.

Den flyvende succes tilskriver Cloud Agility virksomhedens værdier både for kollegaer, partnere og kunder; Cloud Agility giver mulighed for bred personlig udvikling og involvering igennem vidensdeling og sparring, som partner og kunde sikres der værdi igennem en lyttende, engagerende og agerende virksomhedskultur. Værdier som også afspejler sig i virksomhedsudviklingen, da Cloud Agility indenfor et halvt år er blevet certificeret Microsoft Power BI partner.

”AI huset bygger på nogle IT teknologiske tankegange som er væsentlige for mange virksomheder. Vi har valgt AI Huset fordi det er innovativt tungt og man kan være up to date på de nyeste teknologiske fremskridt. Vi ser mange gode samarbejdspartnere i AI huset i dag, og vi håber der kommer mange fremtidige også”. – Martin Drud Nielsen, Partner

Med etablering af afdeling i Vejle bringer det os tæt på mange interessante virksomheder og fremtidige kollegaer i det jyske. Vi ser også frem til muligt samarbejde med AI Husets øvrige beboere, hvor der helt sikkert kan skabes nogle synergier og samarbejder på tværs.

”Vi ser, at Artifical Intelligence (AI) rykker ind og bliver en naturlig del af de Microsoft applikationer, som vi arbejder med ude hos vores kunder, så det er i sig selv interessant at være i et videnstungt miljø, hvor vi forventer at kunne søge inspiration og samarbejde på sigt. Vi ser at AI er en integreret del af Microsoft Business insight, Sales insight og Service insight. Eksempelvis giver AI mulighed for øget effektivisering af arbejdsgange omkring bilagshåndtering, forecasting og likviditetsstyring. Vi ser at robotter- ”chat bots” virtual agents i stigende grad benyttes til at servicere kunder på et højt niveau”.
– Jørgen Peter Rasmussen, Partner.