17 juli 2020

Optilon indgår partnerskab med AI Innovation House

Optilon er en nordisk virksomhed med mere end 15 år, 200 kunder og 1000 implementeringer på bagen.

Kernekompetencen ligger i at skabe konkurrencedygtige virksomheder gennem Supply Chain. Optilon scanner det globale marked for de bedste supply chain-teknologier og implementerer dem på tværs af nordiske virksomheder. Det betyder også at man ikke ejer softwaren, men kan rådgive kunden ud fra en holistisk betragtning.

”Vi glæder os til at blive en del af AI Innovation House og partnerskabet. Det giver os ikke kun en fysisk lokation, hvor vi kan mødes ansigt til ansigt med vores kunder. Det giver os også en mulighed for at arbejde sammen med andre med interesse og erfaring indenfor kunstig intelligens. Vi tror også på, at det er i samarbejdet med kunder, partnere og universiteter at de gode løsninger skabes.”

“Vi har gode cases og erfaringer, som vi meget gerne deler ud af. Indtil huset står klart kan man med fordel downloade vores whitepaper på kunstig intelligens i supply chain. Her får man indblik i hvad det vil sige at optimere virksomhedens Supply Chain ved hjælp af kunstig intelligens, der er cases og en guide til hvordan man kommer i gang”, siger Alis Sindbjerg Hemmingsen der er Optilons kontaktperson i AI Innovation House.

Link til whitepaper: https://optilon.com/optilon-academy/whitepaper-supplychain-ai/