11 juni 2020

Pedab indgår partnerskab med AI Innovation House

Når vi byder Pedab velkommen i AI Innovation House, er det en erfaren spiller vi får med om bord. Med over 25 års erfaring og tilstedeværelse i otte lande er det et partnerskab, vi ser frem til og som vil tilføre værdi til alle husets partnere og lejere.

Pedab omsætter forretnings-idéer til intelligente it-løsninger og digitaliserer virksomheder og gør dem smartere samtidigt med, at sikkerheden er i top. Det sker i tæt samarbejde med et stort øko-system af teknologileverandører og leverancepartnere, hvoraf flere også bliver en del af AI Innovation House.

”Det ambitiøse og kreative fundament som AI Innovation House bygger på, var udslagsgivende for at Pedab meget hurtig besluttede at indgå i et partnerskab.
Triple Helix modellen sikrer diversiteten og sammen med den dynamiske ledelse betyder det, at AI Innovation House er den optimale platform for vores arbejde, og at vi holder fokus på innovativ optimering af kunder og partneres udbytte af deres it-investeringer”.

I Pedab tror vi også på, at IT er en vigtig og bæredygtig del af den grønne agenda. Derfor er det en ekstra fordel at huset er beliggende i DANDY Business Park, hvor der allerede er en række innovative virksomheder med fokus på fødevarer, cirkulær økonomi, Green Tech og Resilience.

Vi kan næsten ikke vente til huset står klar til indflytning, siger Carsten Brock, der er Pedab’s daglige kontakt i AI Innovation House.