11 maj 2020

Ræk ud til en studerende – få hjælp til din virksomhed

Ligesom så meget andet har også SDU været nødt til at aflyse forårets Praktik- og Projektdag – men de studerende har stadig brug for at indgå i samarbejder med virksomheder om semester-, bachelor- eller specialeprojekter, in-company projects, ingeniørpraktikker, afgangsprojekter eller studiejobs.

Og du og din virksomhed har stadig mulighed for at få en studerende tilknyttet virksomheden og dermed få flere hænder, et ekstra hoved – og adgang til den nyeste viden.

Kunne du tænke dig at få en studerende i din virksomhed, kan du lægge praktik- og projektopslag i SDU Jobbank, hvor de kan ligge online et helt år, helt gratis. Har du jobs eller studiejobs, du gerne vil lægge i Jobbanken, er der en gratis periode på 30 dage.

SDU har udarbejdet en række guidelines, som kan findes her (både på dansk og på engelsk), som skulle gøre det lettere for virksomhederne at oprette en profil med tilhørende opslag.

SDU Praktik- og Projektdag afholdes igen den 27. oktober 2020 kl. 12.00-15.30, hvor virksomheder og ingeniørstuderende møder hinanden for en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs evt. mere her: Link
Sitet her fungerer som tilmeldingssite samt information til deltagere forud for eventen. Praktisk information om forberedelse forud for afholdelsen vil være at finde her på denne side.