24 november 2020

Vi ønsker Sweet Geeks, en af lejerne i det kommende AI Innovation House, stort tillykke med kåringen som Børsen Gazelle 2020

Den Vejle-baserede software- og konsulentvirksomhed Sweet Geeks, har de seneste fire år fokuseret på at opbygge en organisation af stærkt specialiserede seniorkonsulenter inden for områderne renewable energy, industry, AI, ML, smart industries samt event-streaming via KAFKA.

Dette har betydet en vækst på +600 % og en velfortjent kåring som Børsen Gazelle i 2020.

CEO og Co-founder Steffen Pedersen udtaler: “Vi oplever en stigende tilstrømning af nye projekter samt en stor interesse fra mange dygtige og kvalificerede konsulenter. Vi kan allerede nu se, at 2021 bliver et endnu stærkere år. I Q.4. udvider vi vores forretningsområder til også at omfatte mechanical og electrical engineering samt infrastructure, som skal være med til at cementere Sweet Geeks, som et af de stærkeste og mest specialiserede konsulenthuse indenfor vores forretningsområder”.

Den store vækst og vigtigheden af at følge branchens udvikling tæt, har været medvirkende årsager til, at Sweet Geeks bliver en del af AI Innovation House, når det åbner i marts 2021.

”Det er af afgørende betydning for vores succes, at vi har opbygget en fantastisk viden samtidig med, at alle vores specialiserede seniorkonsulenter har en bred forretningsforståelse. Samtidig ønsker vi at signalere, at vi er med allerforrest, når det handler om at tilegne os den nyeste viden og dermed kunne tiltrække de dygtigste og mest ambitiøse kunder og konsulenter. Derfor er det oplagt, at vi flytter virksomheden til AI Innovation House”, siger CTO og CO-founder Brian Johansen.

AI Innovation House får unikke udstillings-, test- og demonstrationsfaciliteter samt en matchmaker organisation, der vil have fokus på at forbinde de mange vidensmedarbejdere og virksomheder. Målet er at bringe teknologien i øjenhøjde, så den kan omsættes til konkrete og brugbare løsninger og øget vækst for danske virksomheder.

Kontakt Ulla Bagger-Sørensen på ulbs@baggersorensen.com, hvis din virksomhed ønsker at være partner med tilknytning og adgang til huset og innovationsnetværket eller er interesseret i et fysisk lejemål.