Advisory Boards i AI Innovation House

Vi er et ambitiøst hus, der ikke er bange for at række ud i fremtiden. Og derfor er vi opsat på at få den bedste viden – og det blandt andet via Advisory Boards

Advisory Boards

AI Innovation House har nedsat 2 Advisory Boards.

Det ene er et traditionelt board, hvor vi har udvalgte partnere med, som 2 gange om året samles og får input, inspiration og rådgivning på fremtidens teknologi, hvad der rører sig i verden og hvilken retning, vi kan gå i huset.

Ungdomsråd bliver til Ambassadører

Vi nedsatte i 2022 et Ungdomsråd, som indtil her midt i 2023 har kørt rigtig fint. Men de unge mennesker vil mere – og derfor har vi nu – efter en virkelig spændende workshop – valgt at have ambassadører i stedet.

Det er en Ambassadørgruppe, som ikke nødvendigvis er nogen du ser i huset til hverdag. Men det er unge mennesker, der ønsker at gøre en forskel i den digitale verden.

Du vil kunne møde Ambassadørerne til mange af vores aktiviteter, de vil vil byde ind med input til kommende arrangementer – og så vil de kunne sparre med os i huset, når vi skal inspireres.

Vi holder ingen faste møder, men mødes – enten fordi en ambassadør ønsker det, eller vi i AI Innovation House gør. Vi lægger stadig op til spændende oplæg, workshops, living labs og dialog. Formålet med det hele er nemlig, at de unge mennesker kan give os inspiration til fremtidens Innovation – ikke bare i huset her – men også til hele DANDY Business Park.

Hvis du vil være med, så send en mail til Michaela Andersen på mia@baggersorensen.com