Faciliteter

AI Innovation House er fyldt med en række innovative faciliteter, som lejere og partnere i huset kan gøre brug af.

Collaboration Labs

Her har du fremtidens mødelokaler med stemning, lys, lyd, referat service, 3D effekter, AR, VR m.m. Collaboration Labs er specielt velegnet til møder med personer fra hele verden, så I kan spare tid og CO2. Lokalerne har plads til 2-8 personer pr. lokale.

Blue Box Co-Creation Lab

Blue Box kan du bruge ved præsentation af store enheder – fx bygninger eller maskiner. Der er mulighed for pre-test og udvikling af nye produkter og systemsamarbejder mellem flere leverandører, undervisning og gaming. Derudover er der adgang til supercomputer, data, VR, AR m.m. Blue Box har plads til 20 personer.

Smart U Lab

I fremtiden undervisningslokale kan du give og modtage undervisning on and off location eller et mix. Materiale, spørgsmål og svar noteres og gemmes automatisk. Lokalet er velegnet for virksomheder, offentlige institutioner og undervisningsinstitutioner og har plads til 20 personer, der kan arbejde på egne maskiner.

3D Conference Center

Dette rum har plads til 149 personer og kan opdeles i 2-4 rum. Rummet er et 3D lokale med projektering 360 grader, der er velegnet til konferencer, møder, events, undervisning, produktlancering, gaming ect.. Der er mulighed for avancerede præsentationer, video og PTT.

Andre faciliteter:

  • Play Room: Et lille rum for husets beboere med mulighed for afslapning og mindfulness eller gaming
  • Innovation Studios (projektlokaler): Bring egen data og problemstilling – og arbejd videre med det i et projektlokale 
  • Human First: Test ny teknologi og beta-versioner af på almindelige mennesker inden færdigudvikling/lancering
  • Datakatalog: Adgang til datakatalog og livedata samt supercomputer. Ikke et konkret lokale – men med mulighed for at tilgå/tilkoble
  • AIH Digital Assistent: En Digital Assistent, der ved alt om AIH, kan fortælle om aktiviteter, hjælpe med at finde rundt i huset, booke møder, fortælle om husets fremdrift via app og nettet.
  • Fri adgang til brug af udvalgt AI software. Aftaler er ved at blive etableret. Med disse specialaftaler sikrer vi en nem adgang til AI teknologi, som kan være med til at fremme ideer og innovation for husets lejere og partnere.